Akka Ridcenter

Ridskola Ridläger Hästskötarutbildning Galoppträning B&B

   Jun 05

Ridläger

 

Klicka här för att boka

 -RIDLÄGER-

Vi anordnar weekendkurser, dagläger, 4 dagars och 7 dagars ridläger året om på en enl. Svenska Ridsportförbundets rekommendation; rökfri hästanläggning; Akka Ridcenter.
V8 och 9 anordnar vi SPORTLOVSRIDLÄGER!
I påsk anordnar vi PÅSKRIDLÄGER!! Med äggletning……
Vi har för dagen, 16 välridna ponnyer och hästar av god kvalité!
De flesta är födda här på “Paradiset” vilket gör att de fungerar extra bra i vår verksamhet!
nickande araber häst Vi har även arabiska och engelska fullblod, varav några i galoppträning.Xperia X2 Images
Vi har varje år föl som vill bli extra pussade och pysslade med.Här finns en snäll dalmatiner; Athos och 4 katter; Musse och Zimba och Flax och Puss som är födda här. Puss får ibland kattungar ….Full av hästkrafter - Skurup - Skånskan.seAlla är välkomna, oavsett ålder och kunskap i barn-, ungdom och vuxengrupper, från nybörjare till erfaren ryttare samt ridande föräldrar med ridande barn, familjeridläger!

Vi tar emot max 14 elever/ läger som delas i 2 rid grupper, beroende på önskemål och kunskap. Vi har mysiga 2-bädds rum och 4-bädds rum med sköna sängar och det finns även några ensamma sängplatser om Du önskar lite mer “privacy”.

Här finns flera toaletter och duschar. 


Vi äter de flesta måltider utomhus på Innergården! Om det regnar eller är för varmt i solen sitter vi under tak eller parasoller och njuter av det Skånska klimatet!
Athos stranden Om det finns gott om bilande gäster samåker vi till havet och badar på en långgrund strand med vit sand och typiskt strandgräs! Annars finns här vattenspridaren för att svalka oss varma dagar.
 
 Mobilnummer till Lena Natt och Dag ; 0708 145800horse11


Vi rider de flesta dagar 2 pass och vi erbjuder också motionspass i Korpförening Akka Motions regi; tex hoppar en hinderbana (utan häst). Vi spelar varje dag Beachvollyboll över nätet i ridhuset och  man får gärna för att undvika träningsvärk, stretcha varje kväll ;)
Vi tävlar ibland i “Fångarna på Lindbo”.
Vi har lakan och badlakan till uthyrning!

Vi  har ett charmigt B & B till icke ridande föräldrar och syskon.

 
 
Läs mer och boka direkt på SRRs hemsida http://www.ridlager.se/alla-ridlager/akka/Vi har dressyr-clinique på vissa ridläger! Kolla länken nedan……http://www.ystadsallehanda.se/skurup/article710089/Kurs-med-schvung-och-spaumlnda-oumlron.html
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 
                      
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA ”Spader” in action…nickande araber häst
 

 Vi har 2 araber som är födda här på Lindbo!